Människor och företag vill och ska få växa

 

Maximera din försäljning med befintliga resurser  


Långsiktiga säljresultat uppnås tillsammans med din kund. Målet i B2B-försäljning är alltid hållbara relationer som utvecklas över tid. När ditt syfte med försäljningen är att hjälpa din kund till bästa möjliga lösning finns förutsättningen för att ni ska lyckas tillsammans.

Många låter alla sina säljare gå samma utvecklingsprogram trots att de är väldigt olika, och i olika faser. Om var och en utvecklas på individuellt så växer företaget på alla fronter. Vad skulle det innebära för er om varje säljande person ökade sin försäljning med 10%?


Individuell säljutvecklingnär var och en utvecklas utifrån egen erfarenhet och behov, ny som rutinerad, gammal och ung.

Säljutveckling för grupp – tar vara på hävstången mellan individuellt och grupp


 

Sälj-SWOT - en analys av ert nuläge

 

Det är inte alltid så lätt att veta vad som är viktigast och vad men behöver göra först för att öka försäljningen. Risken är att man bara jobbar på. Ta 3 timmar och får en analys av er nuvarande situation och en grund för en handlingsplan för hur ni går vidare. Komplett med skriftlig rapport. 


 

Kan tekniker och ingenjörer sälja?  

 

Jaaaa! Trots det enkla och självklara svaret en mycket vanlig fråga. Ska vi inte anställa en säljare istället? Det är så jobbigt/svårt/obehagligt att arbeta med försäljning.

Så kunde det upplevas när säljaren skulle vara en extrovert pushig person som stred för varje affär och aldrig nöjde sig med ett nej. Baserat på forskning vet vi idag att de bästa säljarna är lyssnande, kunniga inom sitt område, duktiga på att ställa rätt frågor och bryr sig om att kunden lyckas. 

Det är inte svårt att lära sig att sälja så som man själv vill bli såld till. Läs mer om metod och procedur under Coaching och Metod. 

 

Du får en personlig säljcoach med lång erfarenhet av försäljning!

 

Ring, messa eller mejla för att få veta mer:

 

0727-30 42 42,

hanna@hplymouthutveckling.se