Människor och företag vill och ska få växa

 

Hanna Plymouth   

Sedan 2006 driver jag H Plymouth Utveckling. Jag hjälper dig med utveckling inom Ledarskap - Försäljning - Hållbarhet - och jag gör skillnad för dig!

Med många års erfarenhet av affärslivet, försäljning och marknadsföring inom B2B, hjälper jag dig och din organisation att uppnå de resultat ni önskar uppnå.  

Jag har utbildning inom teknik, fysik och miljövård. Påbyggd med ekonomi och marknadsföring som under många år var det som jag huvudsakligen arbetade med. Och massor av sälj. Att göra affärer är roligt!

De här åren har jag haft förmånen att få arbeta med att hjälpa många VDar, många andra ledare, nyckelpersoner och säljare att utvecklas. Att få hjälpa någon att hjälpa sig själv är en förmån. Då känner jag att jag gör nytta och då får du synliga resultat i ditt ledarskap och i din organisation.

Jag använder coachning som ett av flera verktyg för att utveckla andras förmågor. Min certifieringsutbildning har jag genom Coach2Coach Academy AB (Kjell Enhager, Magnus Kull). Handledning av andra coacher, samt individer och grupper i organisationer, är också givande.  

Min CV hittar du på: https://www.linkedin.com/in/hanna-plymouth-0a602b2/    

Förutom att arbeta med ledare och säljare i näringslivet - enskilt och i grupp - är jag lärare/coach/mentor på internationella entreprenörsutbildningen vid Handels och hjälper Connect Väst med säljfokus för deras tillväxtföretag. Tiden räcker också till att joura för WakeMeUp, läsa massor av böcker, träna, promenera och vara med familjen.

Du får affärsmässiga resultat i din verksamhet och personlig utveckling - jag får energi och mening i livet!

 

Ring, messa eller mejla för att få veta mer:

0727-30 42 42,

hanna@hplymouthutveckling.se