Människor och företag vill och ska få växa

 

Självklart lämnar jag gärna referenser så att du själv kan ställa frågor. Tala om vad du är intresserad av så kopplar jag ihop dig med rätt person. 

Citaten nedan är svaret på frågan;
"Vad har varit bra för dig i ledar- o/e säljcoachningen och vad tror du att någon annan har nytta av att veta?"

 


"Att få anställda att öppna upp sig under samtal så att man kan arbeta fram nya lösningar är inte alltid lätt. Med rätt verktyg hur man ställer frågor så får man helt plötsligt andra svar. Som i sin tur ger nya perspektiv och möjligheter till förbättringar och nya affärsmöjligheter. " vVD i mindre tekniskt handelsbolag

"Att bli coachad är en sorts mental massage, som både kan vara behaglig och jobbig. Coachning ger också en möjlighet att få vara i centrum en stund som person, inte som funktion eller profession." Magnus Linsten, RD&I Director, Surface Chemistry EMEIA, Akzo Nobel

 "Under Hannas workshops i sälj gjorde jag flera värdefulla insikter kring psykologin bakom kundens beslutsprocess. Jag har även fått med mig modeller och tankeverktyg som har hjälpt mig mycket i min nuvarande yrkesroll. Hanna inspirerar och utmanar på ett pedagogiskt och genomtänkt sätt, vilket gör att man får möjlighet att utvecklas i en kreativ och avslappnad miljö."
- Cecilia Rosensten-Berg, Key Account Manager på Canon Svenska AB

 Om jag ska nämna två saker, Efter utbildningen/coachningen kunde jag lättare förstå vilket stadie den blivande kunden är i sin beslutsprocess. Så om kunden verkar osäker är det inte alltid strategiskt att sänka priset utan med enkel observation kan man se att kunden ofta bara behöver lite mer tid på sig att bearbeta förslaget.  Och det andra om jag får ett Nej – fråga varför!”
- Isak Ladeborn, YouConcept

"Mycket bra konkreta säljtips"
- Christoffer Lindhe, Lindhe Xtend AB 

"Alla som vill utvecklas behöver coaching då och då. Och att kunna ägna några återkommande tillfällen till att bara fokusera på sig själv och sina egna mål en stund gör oerhört stor skillnad, testa så får du se! "
- Christian Hertz, Pennybridge / House of Brandy / Nordic School of Management 

Idag känner jag mindre stress och frustration när arbetsmängden periodvis ökar – och kan därmed vara mer effektiv och också en bättre ledare. Min självkänsla är stärkt och jag inser att det jag presterar är bra. Hanna har varit utmanande, lyssnande och har ifrågasatt. Jag har kommit en bra bit på vägen… på en utvecklingsresa som inte ska avslutas.”
- Affärsområdeschef i internationell koncern

"Det är inte alltid bekvämt att finna en del självinsikt, men det känns alltid bättre efteråt. Det kan vara insikt om saker man redan visste om, eller hade på känn, och det kan också vara nya sådana."
- Anders Gryte, Movimento Group AB

"Jag har fått de verktyg jag behöver föra att lyckas med försäljning men egentligen med vad jag än tar mig an.För mig har det varit mer av en inre resa än konkreta säljtips, vilket får mig att vilja citera en av mina absoluta favoriter. 

Om du försöker hitta Hem men i stället hittar en grop, kan du försöka leta efter en grop. Då skulle du med all säkerhet inte hitta en grop, vilket skulle vara bra, för då skulle du hitta någonting du inte letar efter, vilket skulle kunna vara precis det du letar efter.” Nalle Puh "
- Ann-Louise Jonsson Friman

"Du kan allt bara du bestämmer dig för det!"
- Johanna Knutsson, ägare och VD, Mäklarhuset i Falkenberg AB

Ställde mycket bra och öppnande frågor som fick mig att tänka till. Hade ett sunt grundtänk, förstärkte insikten om den viktiga skillnaden mellan egenskaper och beteenden. En mycket grundläggande insikt som växt fram under de senaste åren. Dessutom trevlig och lättsam stämning utan dolda agendor eller budskap, sunt klimat. Kunde ställa upp på kort varsel om det fanns behov av det. 1,5 timme var femte vecka är extremt välinvesterad tid. Insatsen i tid och pengar är liten i förhållande till utväxling i ökade insikter och personlig växt.” 
- Anders Svensson, fd VD White Arkitekter AB, MDCaseLab, architect/senior advisor

"Hanna är en professionell coach och lyssnare som hjälpte mig att följa rätt riktning med handfasta tips längs vägen på min försäljningsbana."
- Josefine Arnesson, numera VD på CMC Music

"Att lära sig tänka utanför ramarna. Att förstå i vilket sammanhang man befinner sig i. Vilken kultur och vilka normer som styr för att jag ska kunna nå framgång i min vardag."
-
Lena Rosell, Capio Lundby Sjukhus

"Det har varit bra att reflektera över min roll och mitt eget beteende i arbetsgruppen. Det har också varit en skjuts framåt för mig för att utvecklas i jobbrollen och som person."

 

Ring, messa eller mejla för att komma i kontakt med någon som har varit i samma situation som du:

0727-30 42 42,

hanna@hplymouthutveckling.se